Antrenorul secund al echipei CFR Cluj, Costin Curelea, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, că acest succes este unul meritat şi că jucătorii au evoluat aşa cum le-a cerut Dan Petrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O victorie muncită, dar cu siguranţă meritată. Băieţii au fost foarte motivaţi, au jucat exact aşa cum le-a cerut Mister. Am jucat fără greşeală. Ne pare rău că Cestor s-a accidentat, nu ştim ce are. Pare, la prima vedere, să fie ceva grav”, a spus Curelea pentru posturile care transmit Liga I.

De cealaltă parte, Mihai Teja a afirmat că FC Voluntari nu a jucat rău şi că i-a plăcut atitudinea fotbaliştilor săi. “Am pierdut. Păcat, băieţii nu au făcut un joc rău. Prima repriză cred că a fost una foarte bună. În a doua un pic ne-am retras şi a venit cred singura ocazie şi au marcat. Din nou e frustrare. Am făcut un meci bun, sunt încrezător. Nu este uşor să te baţi cu CFR. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor. Puteam mai mult. Şi băieţii sunt un pic cu capul în pământ, dar am spus că trebuie să mergem mai departe. Voluntari încearcă să câştige fiecare meci”, a spus Teja.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Golul a fost marcat de Itu, în minutul 72. La clujeni, Mike Cestor a părăsit terenul accidentat, în minutul 64.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.