Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a ratat duminică, în deplasare, calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost eliminată de formaţia rusă ŢSKA Moscova, în sferturile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, CSM s-a impus cu scorul de 32-27, dar în retur, duminică, ŢSKA a câştigat, scor 24-19 (12-11). Cristina Neagu a marcat 9 goluri. în meciul retur.

Cu 51-51 la general, dar mai multe goluri marcate în tur, ŢSKA a eliminat CSM Bucureşti şi s-a calificat la Turneul Final Four.

Celelalte trei echipei calificate sunt Gyor ETO, Brest şi Vipers, care au eliminat în sferturi echipele Buducnost, Metz şi Rostov-Don.

CSM n-a mai jucat la Turneul Final Four din 2018, când a încheiat cu medalie de bronz, după ce în 2016 cucerea trofeul, iar în 2017 obţinea tot medalia de bronz.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.