Cristina Neagu, căpitanul campioanei en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, şi al naţionalei, a transmis un mesaj dur după victoria dificilă a echipei sale în meciul din deplasare, cu HC Zalău, scor 26-24. Dacă CSM Bucureşti pierdea partida, Rapid Bucureşti câştiga titlul naţional, cu o etapă înainte de final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu noi vă daţi viaţa, cu alţii vă daţi.. la o parte. Şi n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câştigătoarea se stabileşte dinainte. Norocul nostru că am reuşit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună. Proud of us girls (Sunt mândră de voi, fetelor!)”, a scris Neagu pe Facebook.

Zece goluri a marcat Neagu în meciul de la Zalău, iar echipa ei s-a impus cu scorul de 26-24 (12-15).

Rapid Bucureşti a câştigat lejer meciul cu SCM Craiova, scor 36-26, şi a aşteptat minute bune în faţa fanilor, la finalul partidei, pentru a afla dacă CSM Bucureşti a pierdut şi este noua campioană.

Rapid este lider după etapa a 25-a, penultima, tot cu un punct în faţa CSM Bucureşti, 66 pentru Rapid.

Etapa a 26-a, ultima din sezonul 2021-2022, programează partide duminică, când Rapid Bucureşti se va deplasa pe terenul SCM Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti va primi vizita echipei Minaur Baia Mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.