Formaţia Juventus Torino a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Spezia, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Italiei, în care Cristiano Ronaldo a înscris două goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ronaldo a avut coronavirus şi Juventus a anunţat vineri că portughezul s-a vindecat, la 19 zile de când a fost testat pozitiv prima dată.

La meciul cu Spezia, Ronaldo a intrat pe teren în minutul 56 şi a înscris în minutele 59 şi 76, al doilea gol din penalti. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Morata ’14 şi Rabiot ’69. Pentru gazde a înscris Pobega, în minutul 32.

Tot duminică, Lazio Roma a învins în deplasare Torino, scor 4-3. Au marcat Pereira ’15, Milinkovic-Savic ’48, Immobile ‘90+5 (penalti) şi Caicedo ‘90+7 pentru învingători, respectiv Bremer ’19, Belotti ’25 (penalti) şi Lukic ’87 pentru Torino.

Într-o altă confruntare, AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu rezervă, s-a impus cu 2-1, în deplasare, în faţa echipei Udinese.  Au marcat: De Paul ’48 (penalti) / Kessie ’18, Ibrahimovici ‘83

Partidele AS Roma – Fiorentina, Napoli – Sassuolo şi Sampdoria – Genoa sunt programate tot duminică, iar confruntarea Hellas Verona – Benevento se va disputa luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.