Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a afirmat, duminică seară, după revenirea în ţară a lui David Popovici de la Campionatul Mondial de nataţie, că sportivul a “creat un val extraordinar”, care speră să nu se oprească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Se cuvine a începe cu felicitări lui David, Robert, Adrian, întregii echipe şi familiei. Aţi făcut un lucru extraordinar cu copilul vostru, aţi făcut din copilul vostru un portdrapel al României, el a creat un val extraordinar în toată România. Sper ca acest val să nu se oprească. Sunt şi alţi sportivi care pot ajunge la această performanţă. David poate deveni cel mai rapid om pe distanţa de 100 de metri din lume, şi asta am auzit-o la Budapesta. Avem datoria să-l ajutăm pe David să realizeze acest obiectiv, să fie cel mai bun sportiv din lume pe distanţa de 100 de metri. Eu îi aştept pe David, pe Robert, pe ceilalţi sportivi în selectul club al campionilor olimpici ai României”, a spus Covaliu.

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, a cerut ca înotătorii români să fie susţinuţi în continuare.

“Maxime felicitări întregii echipe de înot a României. Avem în continuare în competiţie săritori în apă, pe care îmi doresc să îi încurajaţi la fel de mult. Sperăm ca în continuare să-i încurajaţi pe toţi cei din nataţie. Ei merită toată aprecierea. Mesajul meu pentru dumneavoastră e de a-i susţine şi de acum încolo. Cred că mai sunt multe lucruri de rezolvat, începând de mâine trebuie să sne aşezăm la masă  şi să discutăm. (...) Felicitări, dragi părinţi. Sunteţi minunaţi. Bravo şi sănătate multă. Felicitări David, felicitări Adrian, felicitări întregii echipe. Astăzi e o zi de sărbătoare şi de mâine se începe pregătirea pentru următoatrele competiţii”, a spus Potec.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.