Conducerea turneului de la Wimbledon a anunţat, luni, că a făcut recurs la amenda de un milion de dolari (în jur de 960.000 de euro) impusă de WTA în urma excluderii jucătorilor ruşi şi belarusi în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Daily Mail, LTA, federaţia britanică de tenis, a fost amendată cu 750.000 de dolari, iar All England Club, care organizează Wimbledon, a fost amendată cu 250.000 de dolari, în valoare totală de un milion de dolari, adică aproximativ 960.000 de euro.

"'Ne-am gândit mult timp la decizia noastră. Nu a fost uşor şi am evaluat consecinţele. Dar a fost decizia corectă”, a afirmat conducerera.

Conducerea Grand Slamului britanic a anunţat luni că a făcut recurs. "Suntem într-un proces legal, aşa că nu voi comenta în mod specific, dar ceea ce pot spune este că ne menţinem decizia. Am făcut apel”, a spus managerul de la Wimbledon, Sally Bolton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.