Câştigătoarele ultimelor două ediţii ale Cupei Mondiale, în 2014 şi 2018, au avut un lucru în comun, iar dacă urmăm coincidenţa invocată, următoarea câştigătoare a trofeului ar fi echipa Marocului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În anul 2014, la ediţia Cupei Mondiale găzduită de Brazilia, trofeul suprem a fost câştigat de Germania, care avea în echipă un jucător legitimat la clubul englez Chelsea. Acesta era Andre Schurrle, atacantul care purta la Chelsea tricoul cu numărul… 14, adică exact anul disputării cupei Mondiale.

În anul 2018, în Rusia, trofeul a fost câştigat de echipa naţională a Franţei. Şi Franţa avea un fotbalist care evolua pentru Chelsea. Este vorba de Olivier Giroud care era purtătorul tricoului cu numărul 18 în echipa londoneză. 18 de la anul disputării acelei ediţiie a Cupei Mondiale – 2018.

În 2022, Maroc vine la rând cu un jucător care evoluează pentru Chelsea Londra şi care poartă tricoul cu numărul 22. Este vorba de marocanul Hakim Ziyech, adică unul din jucătorii care vor intra pe teren astă seară pentru semifinala dintre Franţa şi Maroc. Se va repeta povestea din 2014 şi 2018, sau totul este doar o coincidenţă stranie?

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.