Tehnicianul echipei FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, a declarat luni seară, după meciul cu FC Voluntari, pierdut cu scorul de 1-2, că este supărat pentru că elevii săi au primit gol pe final şi au comis greşeli mari în defensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt supărat, pentru că puteam să obţinem un rezultat de egalitate. Din păcate continuăm seria neagră de trei meciuri. Sunt de asemenea supărat că primim gol în minutul 90, ceea ce e inadmisibil. Am făcut greşeli defensive mari, nu am avut de altfel stabilitate defensivă. Nu reuşim să marcăm la situaţiile pe care ni le creăm, dar cel mai grav este că în minutul 90 îţi pierzi marcajul. Este o situaţie dificilă, nu complicată. Nu cred că este un blocaj psihic, dar în orice caz nu putem să ne mai gândim că ratarea play-off-ului ne-a afectat atât de tare încât să nu câştigăm. Încă o dată: este nepermis! Apărătorii mei fără marcaj...Mai sunt 12 meciuri de jucat, nimic nu e pierdut, dar trebuie să ne trezim, asta e clar” a spus Ciobotariu la Telekom Sport.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat că echipa sa are mentalitatea schimbată faţă de cum era înainte. ”Ştiam că e un meci foarte greu, pentru că oricum am întâlnit o echipă care a ratat în sfârşitul campionatului play-off-ul, o echipă foarte bună. Singura echipă care ne-a bătut acum în 2019, ne-a bătut la ei. Şi atunci ştiam că era un meci foarte greu. Însă FC Voluntari luptă. Luptă pentru că are încredere. Şi mai şi înscrie... când o echipă întoarce rezultatele şi în celelalte meciuri, că am făcut cu Iaşi când am întors şi cu Steaua... asta înseamnă că are încredere, că a schimbat un pic mentalitatea. Mentalitatea e primul lucru foarte important pentru un antrenor. Tehnica, tactica înseamnă ceva. Dar înseamnă mult mai mult mentalitatea, care trebuie schimbată. Şi încet, încet cred că am intrat în mintea jucătorilor şi asta mă bucură foarte mult, pentru că e un lucru foarte, foarte important pentru o echipă care trebuie să atingă acest obiectiv, salvarea de la retrogradare”, a afirmat Bergodi.

Formaţia FC Voluntari a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a doua a play-out-ului Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Laidouni ’31 şi Tudorie ’89. Pentru oaspeţi a înscris Fulop, în minutul 64.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.