CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79. Returul va avea loc la Praga, la 28 august, de la ora 22.00. Echipa care se impune în această dublă manşă va evolua în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa, în grupele Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A marcat Masopust, în minutul 28.

0-1, min 28: Stanciu a centrat din corner la 20 de metri de poartă, de unde Masopust a şutat cu latul din voleu, iar mingea a intrat în poartă, păcălindu-l pe Arlauskis;

În minutul 77, Omrani a fost faultat în careu de Olayinka, iar arbitrul Cuneyt Cakir a dictat penalti. Faza fost verificată cu VAR, sistem folosit pentru prima dată în România, iar decizia iniţială a rămas. Tot Omrani a executat lovitura de la 11 metri, dar Kolar a apărat, în minutul 79.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Cestor, Burcă, Camora - Luis Aurelio (Păun '72), Bordeianu (Hoban '87), Djokovici - Deac, Ţucudean (Rondon '46), Omrani. Antrenor Dan Petrescu;

Slavia Praga: Kolar - Coufal, Hovorka, Kudela, Boril - Soucek, Traore (Kral '63) - Masopust (Holes '84), Stanciu, Olayinka - Van Buren (Skoda '68). Antrenor Jindrich Trpisovsky.

La oaspeţi, mijlocaşul Alexandru Băluţă a rămas pe banca de rezerve.

Cartonaşe galbene: Djokovici '31 Bordeianu '45, Burcă '70 / Coufal '43, Soucek '87, Skoda '90+2.

Arbitri: Cuneyt Cakır - Bahattin Duran şi Tarik Ongun - Hüseyin Göçek (toţi din Turcia).

Arbitri VAR: Mete Kalkavan, asitent video Ali Palabiyik (tot din Turcia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.