Componenţii naţionalei României şi membrii stafului tricolorilor s-au bucurat de victoria din meciul cu Austria, scor 3-2, din grupele Ligii Naţiunilor, cântând “România, România” în vestiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini din vestiar au fost postate de Denis Alibec pe Instagram, cu mesajul: “Mândru că sunt român”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mândru ca sunt ROMAN !!!!

O postare distribuită de Denis Alibec (@alibecdenis) pe

Şi pe pagina de Facebook Echipa naţională de fotbal a României a fost postat un filmuleţ cu bucuria tricolorilor, cu un mesaj optimist: “Nu am câştigat un trofeu, nu ne-am calificat (încă!), dar ce dor ne era de o astfel de victorie! E doar o descătuşare, marile lupte vin acum. Hai să ne bucurăm astă seară, am jucat FOTBAL!”

Reprezentativa României a învins, luni seară, la Klagenfurt, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a doua a grupelor Ligii Naţiunilor. Ca urmare a rezultatelor din primele două etape, România este lider în clasamentul primei grupe a ligii B.

Pentru echipa României au înscris Alibec ‘3, Grigore ’51 şi Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.