Gigi Becali a declarat, duminică seară, la Digi Sport, că favoritul său pentru postul de antrenor la FCSB rămâne Edward Iordănescu, cu care va negocia la finalul play-out-ului. El a precizat însă şi că are soluţii “de antrenori mari”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am vorbit cu Edi şi astăzi, mi-a zis: ‘Mai am trei etape, vreau să termin cu demnitate contractul, să văd ce vorbesc cu ei, nu vreau să vorbim la ora asta de plecat de la Gaz Metan Mediaş’. Am soluţii multe, de antrenori mari. De la ei am primit telefoane. Dar până nu vorbesc cu Edi... Acum e posibil, nu putem să ştim, e posibil să mă vrăjească un antrenor din ăştia. Că sunt prea antrenori mari. Unul chiar e foarte mare antrenor. M-a sunat să bem o cafea. Am spus: ‘Dacă e să bem o cafea o să te sun””, a explicat Becali.

Întrebat de o eventuală variantă Marius Şumudică, Gigi Becali a spus că îi este “frică” şi că nu mai vrea să îl “injure nimeni”.

El a menţionat că în privinţa sezonului 2018/2019 ar putea avea un singur regret, şi anume că nu l-a adus pe Omrani la FCSB când a avut ocazia. “Pot să îmi reproşez că nu l-am luat de exemplu pe un jucător mijlocaş de la CFR. Sau nu l-am luat pe Omrani la începutul sezonului, am avut ofertă, m-a sunat impresarul lui. Dar nu ştiu dacă eram campioni şi aşa. Aşa că până la urmă nu îmi reproşez”.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. FCSB a încheiat campionatul pe locul doi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.