Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost foarte nemulţumit după egalul cu Gaz Metan Mediaş, precizând că nu-l schimbă acum pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf, dar lăsând să se înţeleagă că la finalul campionatului o va face.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Noi nu merităm nici play-off-ul. Bine, o să fiu pe 6, că nu avem cum să fim mai jos. Noi, aşa, pe şase trebuie să terminăm. Suntem noi mai buni decât o vreo echipă din play-off? Noi suntem mai buni ca Dinamo? Noi suntem mai buni ca Astra? Noi suntem ca CFR, ca Viitorul? Păi dacă face Viitorul aşa ceva, păi Gică le mănâncă, le rupe capul, îi decapitează dacă fac aşa ceva. La Dinamo, a venit ăsta, Contra, şi le-a zis: <băi, vă mănânc!> Şi ai văzut că joacă fotbal. Eu ce pot să vă spun - să nu speculaţi, că nu e vorba de schimbarea antrenorului la ora asta... Numai că, după play-off, la finalul campionatului, tragem linie, vedem unde unde suntem şi luăm după aia nişte decizii. Eu n-am ce să fac, aşa ceva nu permit. Eu mă ţin de contract, adică. Eu ce am cu Reghe, prietenia mea, rămâne în continuare şi cum el a vrut să plece şi a plătiti clauza de un milion, plătesc şi eu plătesc clauza, la revedere. Nu mă cert, niciun fel de scandal, rămânem fraţi. Dar Steaua e Steaua şi prietenia noastră şi frăţia noasră e altceva. Nu ne jucăm, că nu e circ la Steaua. Pănă la vară nu se schimbă, că mi-a milă de el, nu vreau să-l fac de râs. Dacă schimbi un antrenor în timpul camponatului înseamnă că nu-i eşti prieten. Nu pot să fac asta", a declarat Becali, la Digi Sport.
 
Anterior, Becali a fost foarte critic la adresa sa echipei: "Vreau să cer iertare la toţi suporterii şi la toată lumea fotbalului. Aş vrea să cer iertare şi Gazului că le-am furat două puncte astăzi pe care nu le meritam niciodată. Asta (n.r. - Steaua) este o echipă de Divizia B care nu merită să fie în play-off. Am ajuns circul Diviziei A. Am ajuns ca la circ să jucăm, nu pasăm nimic... Nu înţeleg. E ceva la mijloc care eu nu ştiu. Cum se poate o echipă să poată juca atât de prost, cum se poate să nu lege două pase. Înseamnă că e ceva la mijloc ce îmi scapă. În general la pregătire fizică, la antrenamente, la orice mă refer... Aşa ceva nu se poate. E posibil aşa ceva? Să nu poţi să legi două-trei pase... Nu se poate o echipă ca să joace atât de prost. E ceva la mijloc. O să aflu. Este inadmisibil. Indisciplină, ceva... Băuturi, ceva... E debandadă undeva.. Dacă se mai joacă aşa vă dau cuvântul meu de onoare văd ce mai fac ce mai dreg, i-o dau lui Talpan. Aici nu e vorba de titlu. Poţi să iei titlul de exemplu, dacă ai noroc ca în seara asta şi dai un gol inventat ca cel al lui Alibec, poţi să iei titlul, dar n-ai cum să iei că te mănâncă Dinamo, Craiova, Astra. Dacă te prinde Dinamo îţi dă cinci acum. Dinamo joacă fotbal, pasează, vezi o tactic, vezi ceva... O să vorbesc cu Reghe, acum numai cu el vorbesc. E ceva în neregulă. O să spună că-l fac praf, că să discutăm în familie. Nu discutăm nimic în familie. La Steaua e război public direct."
 
Becali a vorbit de ceva care s-a întâmplat în timpul deplasării la Zurich, pentru meciul din Liga Europa cu echipa locală, însă nu a dat amănunte.
 
"Ştiu ce s-a întâmplat, dar pe mine nu mă interesează ce fac jucătorii. Dar mi-e ca nu cumva ce s-a întâmplat la Zurich să se întâmple şi cu echipa. S-a întâmplat ceva ruşinos, dar nu e nimic, asta e, n-are importanţă, că nu e cu jucătorii şi nu e cu echipa. Bătaia asta de joc nu o accept niciodată în viaţa mea. Eu n-am fost mulţumit nici de meciul cu Craiova, cum să fiu mulţumit când o repriză te bagă Craiova cu fundul în poartă. E adevărat că Craiova e o echipă care a doua repriză cam cade, dar aşa ceva nu se permite. E posibil o echipă pe care o bate Voluntari fără drept de apel noi să ajungem să ne batjocorească în halul ăsta. Aşa ceva ca în seara asta nu am mai văzut niciodată. E posibil aşa ceva? Eu am avut să ştie toţi suporterii Stelei că eu nu mă fac de râs. Pentru ce să mă mai bat atunc? Şi cu bani, avocaţi, stres, ce n-am o viaţă de trăit. Pentru ce?", a spus el.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică seară, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXV-a, penultima a sezonului regulat al Ligii I.

Au marcat Sikorski '54 pentru gazde şi Alibec '30 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.