Patronul FCSB, Gigi Becali, a remarcat doar trei jucători după derbiul cu Dinamo, pierdut, cu scorul de 1-2, Planici, Man şi Creţu. El i-a criticat pe ceilalţi fotbalişti şi pe antrenorul Bogdan Vintilă, pe care îl acuză că nu a pregătit bine echipa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Declar ce vreau eu că nu e interzis. Cum să-i ajut pe adevrsari, ce, declaraţiile mele au jucat pe teren? De unde să ştiu că noi nu mai putem să alergăm? Părerea mea este că le era frică, pentru că nu sunt pregătiţi. Când nu eşti pregătit, ţi-e teamă. Coman când a rămas singur acolo, ierta vreodată? Nu e pregătit, îi era frică. Juca cu frică toate mingile. Moruţan parcă era un circar pe acolo. Cred că şi Moruţan şi Coman trebuiau schimbaţi. În prima repriză am jucat fără doi jucători, Moruţan şi Coman care au jucat la ei. Asta s-a întâmplat, nu declaraţiile mele. Cristea, el săracul parcă era pe altă planetă. Cum să laşi mingea să cadă? După aia i-a dat cu piciorul în cap, roşu. Nu mai spun faultul pe care-l face la gol. Diferenţa au făcut-o chiar portarii, chiar dacă am fost noi morţi. A fost în vinclu, dar nu a fost un şut puternic, a fost plouată. Dar Filip care nu vine cu omul şi doarme pe teren… Am jucat aşa: Man, pot să-l trec la jucătorii care au jucat bine, în a doua repriză, nu în prima, Creţu, Planici şi atât. Nu poţi să câştigi un meci cu trei jucători jucând. Vintilă va sta cu mine până la moarte, dar îi fac un reproş. Asta nu înseamnă că el are în pericol postul. El o să fie antrenor la Steaua, la FCSB, dar asta nu înseamnă că nu îi reproşez. El spune că o să fim tari în play-off. Eu nu am auzit nciodată aşa, în lume sau în Europa, că o echipă o să fie ea tare peste două săptămâni sau trei sau o lună, în formă maximă. Cum adică, ea e în formă, dar acum e moartă? Cum Coman nu poate să facă un dribling, Moruţan se încurcă în minge, Tănase numai pase la adversari, Tănase lupul moralist care dă numai pase la adversari? Echipa nu e pregătită, nu au nicio vină jucătorii. Sunt jucători valoroşi, nu sunt pregătiţi. Moruţan, prinţul nostru, o să mai fie în echipă când… Îţi dai seama că nu mai are când. Îmi pare rău de el, cel mai mult îl iubeam pe el. Eu nu mai am încredere. Cred că suntem nişte copilaşi, nu suntem fotbalişti adevăraţi, cu putere. Un campionat se câştigă cu fotbalişti bărbaţi, cu putere. Nu avem putere, noi suntem ţâştea-bâştea, jucăm un fotbal acolo, de copilaşi. Nu mai cred în titlu. Dacă vrea Dumnezeu, e altceva, dar din ce vădn nu e normal să-l luăm, nu avem cum să-l luăm. Dacă nu baţi Clinceniul, dacă Dinamo nu o baţi… Normal la ce am jucat noi, dacă Dinamo era o echipă puternică ne dădea vreo 6-7 când am rămas în zece. Eu nu mai cred în titlu. Craiova sunt mai slabi ca noi. Eu zic că CFR-ul o să ia campionatul. Zic că ne batem noi, dar nu ne batem. Ne batem, dar o să ne bată măr. Ăsta e adevărul, nu o spun nici la nervi, nici la cald. Ce să caut la meci? La meci o să merg când mă duc să văd spectacol. Plus de asta nu m-am dus pentru că aşa este protocolul, lojă la etajul 2, la oaspeţi. Bine, mă tată, nu merg, e departe acolo, nu se vede bine", a declarat Becali, la DigiSport.

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. 

Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.