Băieţelul afgan în vârstă de cinci ani, care a devenit celebru pe internet după ce a primit un tricou cu autograf de la atacantul Lionel Messi, s-a întâlnit, marţi, la Doha (Qatar), cu starul argentinian, cu ocazia meciului amical dintre FC Barcelona şi formaţia saudită Al Ahli, informează site-ul grupării catalane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Murtaza Ahmadi s-a întâlnit cu idolul său la hotelul unde era cazată delegaţia grupării catalane, iar apoi a ieşit de mână cu Messi pe terenul din Doha unde a avut loc meciul amical.

După ce s-a fotografiat cu jucătorii Barcelonei, tânărul nu dorea să părăsească terenul. El a fost luat în braţe de arbitrul întâlnirii şi dus la marginea terenului.

FC Barcelona a învins, marţi, cu scorul de 5-3 (3-0), formaţia Al Ahli, într-un meci amical disputat la Doha. Golurile spaniolilor au fost marcate de Suarez '8, Messi '10, Neymar '16, Paco Alcacer '55 şi Rafinha '58, în timp ce pentru saudiţi au înscris Omar Abdulrahman '51 din penalti, Mohanad Aseri '59 şi '65.

O fotografie cu Murtaza Ahmadi purtând un tricou improvizat dintr-o pungă de plastic în dungi albe şi bleu (culorile Argentinei) şi pe care erau scrise numele lui Messi şi numărul 10 a apărut în luna ianuarie pe reţelele de socializare, devenind în scurt timp extrem de populară şi apreciată.

Tatăl lui Murtaza, Arif Ahmadi, a explicat de ce purta fiul său tricoul improvizat din pungă. "Murtaza a devenit fanul lui Messi văzându-l la televizor. Mi-a spus să îi găsesc un tricou cu numele lui Messi, dar nu am reuşit să îi găsesc unul pentru că locuim într-un sat izolat, departe de bazar. Fratele lui i-a făcut apoi un tricou dintr-o pungă şi a postat fotografia cu el pe Facebook", a spus bărbatul.

Internaţionalul argentinian i-a trimis tânărului unui tricou cu autograf la sfârşitul lunii februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.