Fotbalistul echipei Arsenal Londra, Pierre-Emerick Aubameyang, a anunţat că investigaţiile făcute la Londra au arătat că nu are probleme cardiace.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Salut, băieţi. Am revenit la Londra pentru investigaţii suplimentare şi sunt foarte bucuros să spun că inima mea este absolut în regulă şi că sunt complet sănătos! Apreciez toate mesajele primite în ultimele zile”, a notat fotbalistul pe Instagram.

Pierre-Emerick Aubameyang a fost lăsat luni să plece din lotul Gabonului de la Cupa Africii a Naţiunilor din cauza problemelor de sănătate. Jucătorul în vârstă de 32 de ani nu a evoluat, vineri, la remiza dintre Gabon şi Ghana, după ce testele medicale au evidenţiat "leziuni cardiace", după ce a fost infectat cu Covid-19. Aubameyang a fost testat pozitiv la sosirea în Camerun, la 6 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.