Echipa Arsenal Londra va disputa în vară un meci amical cu o selecţionată a vedetelor din liga nord-americană de fotbal (MLS), care va fi pregătită de Wayne Rooney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul dintre Arsenal şi MLS All-Star va avea loc la 19 iulie, la Washington.

Pentru Rooney, acest All-Star Game va fi al treilea. Fostul atacant al Angliei a făcut parte din echipa MLS All-Star care s-a confruntat cu Atlético Madrid în 2019 şi a jucat împotriva celor mai buni jucători ai MLS în 2011 ca membru al Manchester United.

„Am avut un loc în primul rând pentru a urmări creşterea şi dezvoltarea Major League Soccer, mai întâi ca jucător şi acum ca manager. Oportunitatea de a conduce cei mai buni din liga noastră împotriva unui mare club din Premier League precum Arsenal va fi un punct culminant pentru mine personal şi o experienţă de neuitat pentru fanii noştri pasionaţi", a declarat Rooney.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.