Vahid Halilhodzici, antrenorul echipei FC Nantes, la care evoluează şi portarul Ciprian Tătăruşanu, a izbucnit în lacrimi, când a vorbit, în conferinţa de presă de vineri, despre fostul atacant Emiliano Sala, decedat în urma prăbuşirii avionului în care se afla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"El lasă în club o memorie eternă, prin comportamentul lui şi prin modestia lui. Este un şoc să aflăm aceste veşti rele, este un şoc. La început, eram toţi convinşi că poate îl vor găsi în viaţă undeva. Dar după o zi, două fără veşti, am ştiu, că, din nefericire, speranţa a murit", a declarat tehnicianul bosniac.

Halilhodzici a precizat că va cere ligii profesioniste din Franţa amânarea unui meci din Ligue 1, pentru ca echipa să meargă în Argentina la funaraliile fostului ei jucător.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că trupul neînsufleţit aflat în epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii şi recuperat este al fotbalistului Emiliano Sala.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.