Internaţionalul francez Antoine Griezmann i-a oferit mingea de la meciul Franţa - Irlanda, din optimile de finală ale Campionatului European, fiului comandantului de poliţie şi partenerei sale, ucişi în Magnanville, la 13 iunie, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia franceză a postat pe Twitter un filmuleţ cu momentul în care fotbalistul i-a dat mingea lui Hugo.

 

Franţa a învins naţionala Irlandei, duminica trecută, la Lyon, cu scorul de 2-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Euro-2016, fază în care va întâlni, duminică, echipa Islandei.

La 13 iunie, comandantul de poliţie Jean-Baptiste Salvaing şi partenera sa, Jessica Schneider, au fost înjunghiaţi mortal de un presupus jihadist, în suburbia pariziană Magnanville. Ucigaşul, Larossi Abballa, a reuşit să-şi ducă planul terorist la capăt deşi era pe lista persoanelor supravegheate de serviciile secrete şi a fost condamnat anterior la trei ani de închisoare pentru apartenenţa la o celulă jihadistă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.