Tehnicianul Vergil Andronache a declarat, duminică seară, după meciul pierdut de FCSB în faţa echipei Poli Iaşi, scor 1-2, că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de două penaltiuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost două penaltiuri clare, am avut numeroase situaţii de gol la 1-1, nu am reuşit să marcăm pe o contră a lor. S-a dat un gol de la distanţă şi cam asta e istoria acestui meci. Din păcate l-am pierdut nemeritat. Toată lumea ar trebui să ia exemplul lui Pintilii, din păcate cei tineri mai trebuie să lucreze la dăruire. Cel mai important lucru este că nu sunt relaţii de joc, apar de fiecare dată alţi jucători şi este un lucru bun pentru adversari", a spus Andronache, potrivit telekomsport.ro.

De cealaltă parte, Mihai Teja a declarat, potrivit digisport.ro, că Poli Iapi a făcut un joc extraordinar. ”Sunt trei puncte importante pentru noi. Băieţii au făcut un joc extraordinar. Sunt mândru că îi antrenez. M-a ajutat Dumnezeu pentru că am câştigat. Nu s-a accidentat nimeni. Am jucat a doua repriză mult mai bine, din punct de vedere fizic i-am dominat. Le mulţumesc suporterilor. Nu a fost nicio revanşă. Eu mi-am făcut datoria cum am putut. A fost o perioadă frumoasă. Le urez baftă în Europa. Îmi pare rău doar că nu am luat campionatul cu FCSB. Mi-am dorit mereu ca FCSB să joace un fotbal bun. (…) Jucătorii de la Iaşi sunt cei mai buni. Am avut tot ce mi-am dorit la FCSB, condiţii bune. Aici, am avut timp şi în cantonament, am preluat echipa din vară. Vreau să fim modeşti în continuare şi să ducem şirul acesta cât mai departe”, a afirmat Teja.

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică, la Piteşti, cu scorul de 2-1, de echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Pentru bucureşteni este al patrulea eşec consecutiv în primul eşalon, după rezultatele de 0-2 cu FC Botoşani, 1-2 cu Astra şi 1-3 cu FC Voluntari.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase ’52 (penalti) pentru FCSB şi Frăsinescu ’40 şi Loshaj ’73 pentru Poli Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.