Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 70 WTA, a fost eliminată, joi, de câştigătoarea de la Indian Wells, sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, în primul tur al turneului de la Miami.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Begu a fost învinsă de Andreescu, locul 24 WTA, cu scorul de 4-6, 7-6 (2), 6-2, în două ore şi 33 de minute.

Primul set a început cu un serviciu pierdut al lui Andreescu, care şi-a revenit apoi şi a făcut break pentru 2-2. Însă imediat sportiva din Canada a mai pierdut un serviciu, iar la final Begu a câştigat setul cu 6-4.

În al doilea set s-a înregistrat o revenire spectaculoasă a Biancăi Andreescu, de la 1-5 la 7-6 (2), cu trei break-uri şi trei mini-break-uri. Ea a salvat şi o minge de meci.

Setul trei a fost la discreţia Biancăi Andreescu. În 41 de minute, ea a făcut break de două ori şi s-a impus cu 6-2.

Meciul ar fi trebuit să se dispute miercuri, dar a fost reprogramat din cauza ploii.

A fost a treia confruntare dintre cele două sportive, după cea din 2018 din Fed Cup şi cea din 2019, din primul tur la Indian Wells, turneul disputat înaintea celui de la Miami şi câştigat de Andreescu. Primul meci a fost câştigat de Begu, iar al doilea, evident, de Andreescu.

În runda următoare, Andreescu o va întâlni pe americanca Sofia Kenin, numărul 34 mondial şi favorită 32, care joacă direct în turul doi.

Premiul pentru participarea în turul doi este de 26.430 de dolari şi 35 de puncte. Cel pentru învinsa din primul tur este de 16.425 de dolari şi zece puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.