Atacantul Denis Alibec a declarat, duminică seară, după partida Stelei cu CFR Cluj, scor 1-1, că arbitrul Adrian Cojocaru "a făcut praf meciul", el precizând că echipa sa ar fi trebuit să mai beneficieze de un penalti şi că eliminarea sa a fost dictată prea uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am reuşit să marchez, dar sunt şi trist că am luat acel roşu, pe care nu îl meritam. La primul a dat un fault inexistent, m-am întors cu spatele şi mi-am pus mâinile în cap. Nu cred că se dă galben pentru aşa ceva. La al doilea am simţit că m-a atins Larie. M-am ridicat imediat, nu am cerut fault, dar am luat galben. A făcut praf meciul. Penalti la ei nu a fost nimic, la noi trebuia să dea al doilea penalti... Ne-a dat roşu în prima repriză, iar pe finalul primei reprize am avut penalti clar şi nu ne-a fost acordat", a spus Alibec la Digi Sport.

De cealaltă parte, Ciprian Deac a afirmat că nici el nu merita să fie eliminat. "Nu ştiu de ce am primit primul galben în primul rând. Iar al doilea l-a dat pentru protest. Eu n-am înjurat... În viaţa mea n-am înjurat un arbitru...", a adăugat el.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică seară, în deplasare, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a XXII-a a Ligii I. La meciul de la Cluj-Napoca, autorii celor două goluri, Denis Alibec şi Ciprian Deac, au fost eliminaţi.

Deac a înscris în minutul 58, iar Alibec în minutul 16, din penalti.

În minutul 34, Nascimento a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Achim la Larie.

În minutul 43, de la Steaua a fost eliminat Denis Alibec, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Alibec a primit primul cartonaş pentru proteste şi pe al doilea pentru simulare.

În minutul 72, a fost eliminat şi Ciprian Deac de la CFR Cluj, tot după ce a primit al doilea cartonaş galben (primul pentru simulare, al doilea pentru proteste).

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi Daniel Mitruţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.