Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că spaniolul Alberto Moreno a ratat naşterea fiului său, în acest weekend, deoarece se afla în cantonament înaintea meciului cu Southampton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moreno a devenit tată pentru a doua oară în noaptea de vineri spre sâmbătă, când era în hotel împreună cu echipa. Sâmbătă, fotbalistul a fost integralist în partida cu Southampton, câştigată de Liverpool cu scorul de 3-0.

“Alberto ar fi putut înscrie. Ar fi fost fantastic pentru că nu ştiu dacă aţi aflat, a devenit tată, noaptea, la ora 02.30. Alberto Moreno junior. Felicitări lui şi soţiei sale”, a declarat Klopp. El a adăugat râzând: “Nu ştiu dacă trebuie să spun asta, dar el nu a fost acolo. Era la hotel. Iar dimineaţa, după ce ne-am trezit, l-am întrebat dacă are vreo veste şi el a răspuns: «Da, a venit»”.

Fotbalistul echipei Liverpool a postat pe Instagram o fotografie cu el şi cu Alberto Junior.

FOTO: Instagram Alberto Moreno
FOTO: Instagram Alberto Moreno

Alberto Junior este al doilea copil al cuplului Alberto Moreno – Lilia Granadilla. Cei doi mai au o fetiţă, Carla, născută în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.