Comisia de Disiciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, suspendarea şi penalizarea lui Adrian Mititelu Jr. ca urmare a unui incident de la meciul FC Rapid – U Craiova 1948, din data de 1 noiembrie, din Liga 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialul craiovean a fost suspendat o lună şi penalizat sportiv cu 11.500 de lei.

Decizia s-a luat în temeiul articolului 51 din Regulamentul Disciplinar, care prevede următoarele: “Provocarea publicului sau a altor persoane. Orice persoană care provoacă publiculsau alte persoane prin gesturi, cuvinte sau alte mijloace înainte, în timpul sau după terminarea unui joc, va fi suspendată de la 1 la 6 jocuri dacă este jucător sau antrenor şi de la o lună la 3 luni dacă este oficial”.

La 2 noiembrie, Adrian Mititelu jr., fiul patronul clubului FC U Craiova, Adrian Mititelu, aflat în închisoare, a fost interzis un an pe stadioane de către Jandarmerie, după un incident petrecut la partida cu Rapid, disputată la Mioveni. În minutul 73, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane din delegaţia oaspete, aflate la tribuna I. O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei către rapiştişti, în momentul în care se pregăteau să reia meciul după dictarea unei lovituri libere. Fundaşul gazdelor Cristian Săpunaru a intrat într-un conflict verbal cu persoanele din delegaţia craiovenilor, aflate la Tribuna I, în timp ce Buşu a aruncat pe margine recipientul. Partida a fost întreruptă mai mult de un minut în urma acestui incident.

Jandarmeria a anunţat că un oficial al echipei craiovene, pe care nu l-a numit, a fost sancţionat cu măsura interzicerii accesului pe stadioane timp de un an. Presa sportivă a scris atunci că persoana sancţionată este Adrian Mititelu jr..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.