Americanul Brian Taylor, cunoscut pentru muzica din filme ca Iron Man 3, Now You See Me, Avengers, Age of Ultron, a compus tema muzicală a Campionatului Mondial de Formula 1, competiţie care va începe, în acest week-end în Australia, la Melborune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o onoare să fiu ales să compun tema pentru Formula 1. Un vis de-o viaţă a devenit realitate, ţinând cont că sunt un uriaş fan al Formulei 1", a spus Tyler.

Melodia este interpretată de London Philharmonic Orchestra, dirijată de Tyler.

Noii patroni au F1, Liberty Media, continuă procesul de schimbare a imaginii celui mai popular sport autombilistic, lansând pe piaţă temă muzicală a seriei.

"Muzica este o componentă cheie a emoţiei sportului şi suntem angajaţi cu cele mai bune talente internaţionale pentru a dezvolta noua semnătură sonoră a F1", au precizat reprezentanţii acestora.

În vârstă de 39 de ani, Tyler, compozitor, aranjor, producător şi dirijor, este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni de la Hollywood. El a recompus tema Universal Pictures la împlinirea a o sută de ani de la înfiinţarea casei producătoare de filme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.