Un poliţist de 22 de ani din Prahova, aflat în concediu pe litoral, a salvat un tânăr de la înec în Costineşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agentul de poliţie Lucian Lepădatu, din cadrul Biroului Rutier Ploieşti a intervenit, sâmbătă, în salvarea unui tânăr care era să se înece.

Evenimentul a avut loc în staţiunea Costineşti, unde poliţistul din Prahova se află în concediu.

”Colegul nostru Lucian Lepădatu, de 22 de ani, aflat în concediu de odihnă în judeţul Constanţa, pe plaja staţiunii Costineşti, a observat în mare cum un tânăr, care se îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafaţă şi striga după ajutor. Fără să stea pe gânduri, tânărul poliţist a sărit în mare şi a înotat cât a putut de repede, luând totodată cu el şi un colac de salvare şi reuşind să îl  aducă la mal teafăr”, a transmis Poliţia Judeţeană Prahova. 

Sursa citată a precizat că tânărul salvat a fost adus în siguranţă la mal şi nu a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de salvare.

De la începutul sezonului estival şi până acum, cinci persoane s-au înecat pe litoral faţă de 11 în aceeaşi perioadă a anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.