Timpul de aşteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Siret este de 840 de minute, sâmbătă dimineaţă, pentru camioane, traficul fiind intens în ambele sensuri, din cauza numărului mare de autotrenuri care se prezintă la control.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor disponibile pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la PTF Siret sunt deschise 5 artere pe sensul de intrare în ţară şi două pe cel de ieşire, dar traficul este intens pe ambele sensuri, din cauza numărului mare de camioane care se prezintă la control.

Astfel, timpul de aşteptare este de 840 de minute.

Un timp ridicat de aşteptare - de 90 de minute - se înregistrează şi la PTF Petea, unde sunt deschise câte o arteră pe fiecare sens. Acolo, este trafic intens pe sensul de ieşire, fiind un număr foarte mare de camioane.

Pe sensul de intrare în ţară, este foarte aglomerat la Negru Vodă, unde se aşteaptă 400 de minute. Acolo sunt deschise câte o arteră pe fiecare sens, dar numărul de camioane la intrarea în ţară este foarte mare.

La Galaţi şi la Calafat, timpul de aşteptare pentru camioane este de o oră.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare pe sensul de intrare în ţară este de până la 40 de minute, la Isaccea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.