Letiţia Papuc, care se afla în clubul Bamboo în momentul izbucnirii incendiului, a declarat sâmbătă, când a plecat de la Spitalul Floreasca, unde a fost internată, că toate persoanele care au ajuns la această unitate sanitară au fost tratate „foarte bine”, echipele de intervenţie le-au preluat „într-un timp record” şi le-au acordat suportul necesar pentru a-şi reveni din şoc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost trataţi foarte bine, ne-au preluat într-un timp record, ne-au internat, ne-au făcut analize şi ne-au acordat suportul necesar să ne revenim. A fost foarte Ok. la spital. Am avut vizită din partea doamnei ministru şi domnului ministru de Sănătate şi de Interne, ceea ce a fost foarte amabil din partea dumnealor să se intereseze de noi cum suntem trataţi să ne revenim”, a afirmat ea.

Întrebată cum a reuşit să iasă din club, Letiţia Papuc a spus că tinerii care se aflau în local s-au ajutat unii pe alţii.

„Ne-am ajutat unul pe altul. Cineva a reuşit să sară gardul, după care îi trăgea şi pe ceilalţi care erau jos. Cine era jos, la fel, ajuta să se împingă să ne ridicăm şi ne ridicam unii pe alţii ca să putem să sărim acel gard”, a povestit ea.

Întrebată dacă şi administratorul clubului a fost internat la Spitalul Floreasca, ea a răspuns afirmativ, dar nu a putut să dea detalii despre starea acestuia.

„Da, am fost în aceeaşi sală. Am venit aici aproape leşinată. Eu am dormit, am fost la perfuzii, nu ştiu ce să vă spun de dumnealui”, a răspuns Letiţia Papuc.

În încheiere, ea a mai afirmat că „toată lumea a fost intoxicată cu fum, cel puţin cei care au rămas blocaţi în spate”. 

Un număr de 41 de persoane aflate în clubul Bamboo mistuit de incendiu sâmbătă dimineaţă au ajuns la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Bucureşti, iar zece dintre acestea au fost internate, a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, care a făcut apel la cei care se aflau în club ca în cazul în care au dureri de cap, vertij sau orice alte simptome să meargă de urgenţă la spital sau să sune la Ambulanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.