Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a anunţat, luni, că vor analiza chiar începând de astăzi, cu mare atenţie, acele şcoli care au obţinut rezultate mult sub medie şi acele şcoli care nu au avut niciun candidat reuşit la examenul de Bacalaureat. El a menţionat că refuză să creadă că ”avem colegi atât de cinici încât să nu permită accesul în Bacalaureat pentru a nu avea această situaţie în care, din cei înscrişi, nu promovează niciunul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom analiza chiar începând de astăzi, cu mare atenţie, acele şcoli care au obţinut rezultate mult sub medie. Vom vedea în ce măsură au fost şcoli care nu au avut niciun candidat reuşit la examenul de Bacalaureat şi în câteva zile vom avea şi situaţia cauzelor neînscrierii la examenul de Bacalaurest”, a spus ministrul.

Son Cîmpeanu a precizat că este un număr mare de elevi care au început în septembrie anul trecut clasa a 12 -a şi care nu s-au înscris. În foarte scurt timp, vom avea şi cauzele, câţi nu s-au înscris pentru că nu au mai dorit să meargă la şcoală şi câţi nu s-au înscris pentru că nu au reuşit să promoveze disciplinele, în aşa fel încât să aibă media încheiată pentru a se înscrie.

”Ne vom apleca cu o atenţie specială asupra acelor şcoli care nu au avut reuşiţi la Bacalaureat, vom vedea din ce motiv nu au avut. Am spus că refuz să cred că avem colegi atât de cinici încât să nu permită accesul în Bacalaureat pentru a nu avea să spunem această situaţie în care, din cei înscrişi, nu promovează niciunul. Eu refuz să cred dar ne vom uita cu atenţie”, a afirmat ministrul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.