Un şofer a fost depistat, sâmbătă, de poliţiştii rutieri, încălcând de patru ori regimul legal de viteză, pe DN2, în judeţul Neamţ, anunţă Poliţia Română, precizând că bărbatul a fost amendat, pentru fiecare abatere în parte, cu 1.305 lei, iar permisul auto i-a fost reţinut pe o perioadă de un an. În două dintre cazuri, şoferul a mers prin localitate cu 130 de kilometri pe oră şi în afara localităţii cu 215 kilometri pe oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă faptul că a fost amendat, în total, cu 5.220 lei, şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere auto pentru trei luni, la fiecare abatere săvârşită.

Bărbatul, de 43 de ani, din Dorohoi, a fost înregistrat de aparatul radar, pe DN2, în judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localităţii Horia, cu 215 km/h, în afara localităţii Secuienii Noi şi cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi, precizează poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.