Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş este una dintre instituţiile aflate în centrul oraşului Timişoara care au rămas fără internet, după ce luni seara chiar primarul Nicolae Robu a urcat într-o nacelă şi a tăiat cablurile aeriene. ISJ nu are acces la internet în condiţiile în care se desfăşoară simularea Bacalaureatului şi înscrieri în clasa pregătitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful ISJ Timiş, Aura Danielescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce a rămas, marţi, fără internet, într-o zi în care are loc simularea pentru examenul de Bacalaureat şi înscrierea pentru clasa pregătitoare.

"Încercăm să identificăm soluţii, după ce Primăria Timişoara a tăiat cablurile de internet din centrul oraşului. Astăzi este simulare pentru Bacalaureat şi înscriere pentru clasa pregătitoare, iar noi am pierdut legătura cu şcolile şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale pe canalele securizate. A fost tăiată şi soluţia de back-up. Mâine continuă simularea pentru examenul de bacalaureat, iar şcolile din centru vor descărca subiectele pe stickuri, sperăm. Lăsăm să finalizăm proba de azi şi ne mobilizăm să găsim soluţii pentru proba de mâine", a declarat Aura Danielescu.

Luni seara, muncitori de la Primăria Timişoara şi primarul Nicolae Robu au tăiat cablurile aeriene ale operatorilor de internet şi televiziune, după ce timp de mai mulţi ani aceştia au fost avertizaţi de municipalitate să introducă în subteran cablurile.

Luni seara, Nicolae Robu a urcat într-o nacelă şi a tăiat personal cablurile, în zona centrală a oraşului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.