Salvamont România anunţă că, în ultimele 24 de ore, au fost primite 28 de apeluri prin care salvamontiştii erau chemaţi să intervină de urgenţă. Astfel, au fost salvate 28 de persoane, din care patru au fost predate echipajelor SMURD sau de la Ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 28 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cele mai multe apeluri - 12 - au fost pentru Salvamont Bacău, 6 pentru Salvamont SPJ Hunedoara, câte două pentru Salvamont Bistriţa-Năsăud şi Salvamont Sinaia, iar câte un apel a fost primit pentru Salvamont Prahova-Formaţia Azuga, Salvamont Predeal, Salvamont Borşa, Salvamont Alba, Salvamont Neamţ şi Salvamont Buşteni.

"În cazul acestor intervenţii au fost salvate 28 persoane, dintre acestea 4 fiind predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital", a menţionat sursa citată.

S-au mai primit 16 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.