Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat Policlinica The Light, cea mai mare policlinică privată de pediatrie din Bucureşti, care cuprinde şi cea de-a patra locaţie a Reţelei Kinetic Sport & Medicine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii companiei au declarat pentru News.ro că investiţia se ridică la 2 milioane euro.

Noua locaţie a Reţelei de sănătate Regina Maria are o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 mp.

”Policlinica The Light este cea mai mare unitate pediatrică din Bucureşti şi va reprezenta un nou reper de calitate în această specialitate medicală. Anul viitor vom extinde serviciile din cadrul policlinicii cu inaugurarea Centrului de Imagistică”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Reţelei de sănătate Regina Maria.

Policlinica Opera Center, într-o formulă extinsă, devine noua policlinică The Light, care cuprinde şi Clinica Kinetic Sport & Medicine.

Noua policlinică dispune de 19 cabinete pentru consultaţii, dintre care 15 pentru copii şi 4 pentru adulţi, 6 cabinete destinate tratamentelor, vaccinărilor, alăptatului şi investigaţiilor, 2 spaţii de joacă pentru copii şi un spaţiu pentru parcare cărucioare, o zonă de lounge pentru adulţi, o sală de conferinţe destinată şedinţelor medicale şi workshop-urilor cu părinţii.

După opt ani de la lansarea conceptului, având clinici deschise în Bucureşti, Cluj şi Iaşi, Kinetic Sports & Medicine, parte a Reţelei de sănătate Regina Maria, deschide a patra clinica şi al doilea punct de lucru în Bucureşti, în clădirea de birouri The Light One. Clinica are două cabinete pentru consultaţii, 11 cabinete de fizioterapie şi terapie manuală, servicii de biomecanică şi 2 săli de kinetoterapie pentru adulţi şi copii.

Kinetic Sport & Medicine oferă servicii de kinetoterapie şi fizioterapie. În ultimii 8 ani, peste 23.000 de pacienţi au trecut pragul clinicilor.

Reţeaua Regina Maria are peste 6.000 de angajaţi şi colaboratori în cele 64 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară, locaţii prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare şi chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator şi stocare de celule stem, unui număr de peste 3,5 milioane de pacienţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.