Câte un post medical avansat, cu zonă de triaj şi de tratament, a fost amplasat de ISU Bucureşti-Ilfov în curtea interioară a spitalelor Universitar şi "Sf. Pantelimon", pentru a mări capacitatea de preluare a pacienţilor, în contextul creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a Spitalului Universitar de Urgenţă şi a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Pantelimon", pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacităţii de preluare şi îngrijire a pacienţilor.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
"Măsura este necesară în contextul creşterii progresive a incidenţei cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei", a arătat ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Compartimentarea interioară include zona de triaj şi zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare şi încălzire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.