Poliţiştii bucureşteni au recuperat, sâmbătă, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, în valoare de circa 100.000 de euro, sustrase din gestiune de angajata unei case de amanet, anunţă Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia, de 28 de ani, şi-ar fi însuşit bijuteriile de aur pe care le avea în gestiune, înlocuindu-le cu bijuterii fără valoare. Pe numele tinerei a fost deschis un dosar de delapidare.

"Ulterior, bijuteriile sustrase au fost valorificate, prin intermediul a câtorva zeci de contracte de amanet, încheiate cu mai multe societăţi comerciale, atât pe numele bănuitei, cât şi pe numele unor persoane cunoscute de către aceasta", precizează poliţiştii.

Ei arată că, în urma investigaţiilor, a fost identificată şi ridicată cantitatea de circa trei kilograme de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 260.000 de lei.

Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii este estimat la 100.000 de euro, mai spun poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.