Peste 300 de persoane s-au îmbulzit, iar unele dintre acestea au căzut, la intrarea într-o piaţă privată din Craiova care a fost inaugurată sâmbătă, în încercarea de a prinde tichete de cumpărături în valoare de 20 de lei, proprietarul spaţiului comercial fiind citat la Poliţia Locală pentru a da explicaţii în legătură cu cele întâmplate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.00, când organizatorii evenimentului au anunţat că deschid noua Piaţă 1 Mai, din vecinătatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Peste 300 de persoane erau în faţa spaţiului comercial şi s-au îmbulzit ca să intre în piaţă şi să prindă un voucher de cumpărături în valoare de 20 lei, câţiva oameni căzând.

FOTO: News.ro / Anca Vinţeanu
FOTO: News.ro / Anca Vinţeanu

Reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova spun că proprietarul pieţei nu a cerut sprijinul forţelor de ordine, ”aşa cum era normal” şi a fost citat pentru a da explicaţii în legătură cu cele întâmplate.

"Organizatorul nu a solicitat sprijinul Poliţiei Locale, Poliţiei şi Jandarmeriei aşa cum era normal în astfel de condiţii. Oamenii s-au înghesuit să prindă promoţia, au creat deranj pe spaţiul public. Proprietarul a fost citat la sediul Poliţiei Locale Craiova şi în funcţie de verificările făcute se vor lua şi măsurile legale ce se impun", a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.

Conform ofertei lansate de reprezentanţii pieţei, clienţii puteau folosi tichetele de cumpărături în valoare de 20 de lei doar dacă achiziţionau produse de 50 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.