Numărul participanţilor la protestul din Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca a depăşit, la ora transmiterii acestei ştiri, cinci mii de persoane, iar acţiunea este în plină desfăşurare. Manifestanţii au plecat în marş din Piaţa Unirii pe bulevardele Eroilor şi 21 Decembrie, urmând să revină în punctul de plecare al acţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 17.45, clujenii adunaţi în Piaţa Unirii în urma apelului pe reţelele de socializare au plecat în marş pe străzile municipiului, scandând lozinci antiguvernamentale şi solicitând renunţarea la proiectele de ordonanţe de urgenţă care vizează graţierea şi modificarea Codului Penal.

La ora transmiterii acestei ştiri, oamenii continuă acţiunea, în condiţiile în care la Cluj se înregistrează minus 4 grade.

Încă înainte de ora 17.00, clujenii au început să se adune în Piaţa Unirii, din municipiu, astfel că, în jurul orei 17.30 numărul acestora se  ridica la aproape două mii.

Protestatarii au pancarte pe care se poate citi: "Vrem justiţie, nu corupţie", "PSD nu uita/ ţara asta nu-i a ta", "Jos Ciorbea", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie".şi scandează lozinci cerând demisia Guvernului.

De asemenea, la îndemnul organizatorilor, manifestanţii scandează "Fără amnistie, drept în puşcărie",  "Uniţi salvăm toată România", Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi".

Totodată, protestatarii scandează lozinci adresate CNA, cerând: "Un CNA funcţional".

Proteste similare au loc duminică seară în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, unde mii de oameni au ieşit în stradă scandând lozinci împotriva Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.