Adopţia şi sterilizarea sunt soluţiile pentru a gestiona împreună, administraţie şi cetăţenii Capitalei, viaţa animalelor, a declarat primarul general Nicuşor Dan, la Târgul de adopţii de la Arena Naţională, încurajându-i pe bucureşteni să adopte. "Suntem 2 milioane de bucureşteni şi trebuie să reuşim împreună să adoptăm câteva mii de animale", a afirmat el. La târgul de la Arena Naţională au fost adoptaţi 36 de câini şi 11 pisici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, la Arena Naţională, a avut loc o ediţie specială a Târgului de adopţii organizat de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor. La eveniment a fost prezent şi Primarul Capitalei, care i-a încurajat pe bucureşteni să adopte, subliniind totodată importanţa sterilizării animalelor fără stăpân.

"Mulţumesc persoanelor care adoptă, pentru că au fost câteva sute de adopţii de la începutul anului. Azi, s-au adoptat la Arena Naţională 36 de câini şi 11 pisici. Sunt bucuros că anul acesta am reuşit să sterilizăm circa 7.000 de câini şi pisici, prin programul gratuit derulat de ASPA, în parteneriat cu mai multe cabinete veterinare. Adopţia şi sterilizarea sunt soluţiile pentru a gestiona împreună, noi ca administraţie şi cetăţenii Capitalei, viaţa animalelor. De aceea îi încurajez pe bucureşteni să adopte. Suntem 2 milioane de bucureşteni şi trebuie să reuşim împreună să adoptăm câteva mii de animale", a declarat Nicuşor Dan.

La târgul de adopţii au fost aduşi căţei din adăposturile ASPA şi pisici de la Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 şi de la Asociaţia TNR Capturare, Sterilizare Eliberare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.