Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că, din luna ianuarie şi până în prezent, aproximativ 1.400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate parcagiilor ilegali din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Parcagiii ilegali sunt vizaţi constant de acţiunile Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Din ianuarie şi până acum, circa 1.400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate acestor persoane care oferă contra cost locuri de parcare, fără a avea dreptul legal să o facă. Zonele în care s-au derulat şi se derulează cele mai multe acţiuni ale poliţiştilor locali sunt Centrul Istoric, Bulevardul Decebal, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei şi străzile din apropierea spitalelor Polizu, Municipal şi Floreasca”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook. 
 
Edilul general i-a rugat pe şoferi „să nu mai dea bani parcagiilor ilegali şi să nu mai încurajeze astfel această cerşetorie deghizată”.
 
„De asemenea, dacă observaţi prezenţa parcagiilor ilegali, puteţi suna şi informa la numărul de telefon 021.9752”, a mai spus Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.