Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a întâlnit, vineri, cu ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, cei doi oficiali subliniind necesitatea intensificării cooperării dintre ţara noastră şi Statele Unite, în acord cu parteneriatul strategic încheiat de cele două state, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Discuţiile au evidenţiat  cooperarea foarte bună existentă la nivelul autorităţilor române şi americane în domeniul securităţii, cu accent pe prevenirea şi combaterea criminalităţii, în special a criminalităţii informatice”, precizează reprezentanţii MAI.

Totodată, ministrul de Interne, Carmen Dan, şi ambasadorul american în România, Hans Klemm au subliniat beneficiile proiectelor derulate în parteneriat cu instituţii şi agenţii de aplicare a legii din SUA în domeniul pregătirii profesionale a poliţiştilor români pe linie operativă, mai arată MAI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.