Liberali din Bucureşti şi din mai multe judeţe din ţară s-au adunat, joi, în Parcul Izvor, pentru a protesta faţă de actuala guvernare, în timp ce în Parlament este dezbătută moţiunea de cenzură iniţiată de PNL. Liderul PNL Ludovic Orban le-a amintit celor peste 2.000 de simpatizanţi ai partidului adunaţi la Palatul Parlamentului de promisiunile nerespectate ale PSD, afirmând că "au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu", Cosa Nostra, un grup mafiot care vrea să pună mâna pe stat pentru a subjuga cetăţeanul. Manifestaţia s-a încheiat după aproximativ două ore, după ce protestatarii au format un lanţ în jurul Parlamentului. Conform estimării forţelor de ordine, numărul manifestanţilor a fost de aproximativ 3.000, în timp ce organizatorii de la PNL susţin că numărul acestora a depăşit cu mult 5.000.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Orban, manifestanţilor de la Parlament: Au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Reţeta PSDragnea: darnicia care te sărăceşte", "Ziua şi noaptea ca hoţii" şi "Dragnea şi ai lui au tăiat puterea leului".

Alte mesaje scrise pe pancarte sunt: "Plătim rate mai mari ca să aiba PSDragnea bani", "Susţin moţiunea PNL pentru o Românie normală", "Demisia Dragnea", "PSD ciuma roşie".

Manifestanţii fluieră, suflă în vuvuzele, bat în tobe şi scandează împotriva Guvernului, strigând "Jos Guvernul", "Hoţii" şi "Demisia".

La manifestaţie este aşteptat şi liderul PNL, Ludovic Orban, urmând ca liberalii să facă lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, unde se dezbate moţiunea de cenzură "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.