La şapte luni de la tragedia din clubul Colectiv, Margareta Pâslaru va lansa albumul „Cum să te las” dedicat supravieţuitorilor din clubul Colectiv, banii strânşi în urma vânzării materialelor discografice urmând să fie donaţi pentru tratamentele de recuperare ale victimelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul Margaretei Pâslaru va fi lansat luni, pe 30 mai, când se împlinesc şapte luni de la tragedia din Colectiv. Asociaţia Colectiv GTG 3010 anunţă că evenimentul de lansare va fi organizat chiar în piaţeta din faţa clădirii Pionierul, luni la ora 18.00.

"Ne onorează gestul doamnei Margareta Pâslaru. Ştiu că a pus mult suflet în acest album şi, tocmai din acest motiv, îi mulţumim pentru generozitatea ei”, precizează Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010 într-un comunicat remis agenţiei News.ro

Albumul costă 20 de lei, iar toate sumele de bani din drepturile de autor vor ajunge la răniţii care au nevoie de medicamente şi de tratamente, anunţă Asociaţia Colectiv GTG 3010 în comunicat.

”Acest album, în opinia mea, este ca o rază de speranţă, pentru că este dedicat supravieţuitorilor de la Colectiv. Fiecare CD vândut alină o suferinţă. Melodia «Cum să te las» se potriveşte mănuşă pentru acest eveniment pentru că se încheie optimist cu «Dă-mi braţul, ne întoarcem amândoi»”, a declarat Margareta Pâslaru.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, iar peste 100 au fost rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.