O maşină în care se aflau şoferul şi doi pasageri, a fost cuprinsă de flăcări pe autostrada A1, în zona localităţii Dobra. Cele trei persoane din autovehicul s-au evacuat şi nu au avut nevoie de îngrijiri sanitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pompierii Gărzii de Intervenţie Dobra au intervenit în urmă cu puţin timp, pe autostrada A1, km 395, sens Deva-Sibiu, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un autoturism. Evenimentul a fost anunţat printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului ajungând un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă", transmite ISU Hunedoara.

La sosirea echipajului de intervenţie, maşina era afectată în proporţie de 80%, însă în scurt timp, pompierii au lichidat incendiul, fără a fi puşi în pericol alţi participanţi la trafic.

Cele trei persoane care se aflau în autoturism în momentul declanşarii incendiului s-au autoevacuat şi nu au necesitat îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Sursa foto: ISU Hunedoara
Sursa foto: ISU Hunedoara
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.