Acţiunea de protest de la Galaţi faţă de proiectele ordonanţelor privind graţierea şi modificarea Codului Penal s-a încheiat în faţa Palatului Justiţiei, unde aproximativ 40 de manifestanţi au scandat "Legea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi" sau "Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei aproximativ trei sute de manifestanţi care au pornit în marş din faţa sediului Prefecturii din Galaţi, pe strada Domnească, şi-au continuat deplasarea pe strada Brăilei şi au scandat "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă" şi "Veniţi cu noi", încercând astfel să-i convingă şi pe alţi gălăţeni să li se alăture.

Totuşi, pe parcursul deplăsării, numărul manifestanţilor a scăzut până când au ajuns în faţa sediului Palatului Justiţiei. Astfel, cei rămaşi, circa 40 de manifestanţi, s-au urcat pe treptele Palatului Justiţiei unde au scandat "Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta", "Legea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi", "Vrem justiţiem nu corupţie".

Ulterior, în jurul orei 20.30, manifestanţii s-au dispersat, fără să fie semnalate incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.