Autorităţile din Galaţi au decis să suspende cursurile în grădiniţe, şcoli şi licee în zilele de luni şi marţi, ”ca urmare a temperaturilor scăzute prognozate de meteorologi şi a situaţiei generate de viscol”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Galaţi au anunţat sâmbătă seară ca grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţ să fie închise luni şi marţi.

”S-a decis suspendarea cursurilor din grădiniţe, şcoli şi licee în zilele de 9 şi 10 ianuarie 2017, ca urmare a temperaturilor foarte scăzute prognozate pentru următoarele zile şi a situaţiei generate de viscolul puternic din perioada 5-6 ianuarie”, se arată într-un comunicat transmis de către purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi, Petrica Paţilea.

Luni sunt suspendate cursurile din toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţele Vaslui, Teleorman şi Călăraşi.

Totodată, şcolile din judeţele Dolj, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Ilfov, precum şi din Capitală vor fi închise luni şi marţi.

De asemenea, în Bucureşti nu vor face cursuri nici studenţii Universităţii Politehnica şi ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară 

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, un cod galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.