Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, luni, pe traseul autostrăzii A1 Timişoara - Lugoj, iar fumul gros a redus vizibilitatea sub 20 de metri. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Suprafaţa afectată este de aproximativ patru hectare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara intervin cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de mirişte în localitatea Ianova. În sprijinul lor, au fost alertate Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Remetea Mare şi Recaş, dar şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Biarena”, transmite ISU Timiş. 
 
Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 4 hectare de vegetaţie uscată şi mirişte.
 
Între Remetea Mare şi Recaş, vizibilitatea pe autostradă este sub 20 de metri din cauza coloanei de fum care este vizibilă de la kilometri depărtare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.