Actorii Victor Rebengiuc şi Rodica Lazăr şi balerina Alice Minoiu susţin campania de vaccinare anti-Covid în videoclipul „Drumul Responsabilităţii”, care atrage atenţia asupra mai multor domenii afectate de pandemie, precum industria Horeca, cultura, sportul şi educaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mesajul este transmis prin vocea actorului Victor Rebengiuc. În clipul regizat de Bogdan Daragiu apar actriţa Rodica Lazăr şi balerina Alice Minoiu.

„Ni s-a spus de multe ori că noi, românii, ne gândim doar la binele nostru. Că nu ne pasă de ceilalţi. Că atunci când cineva are o problemă şi este căzut la pământ, alegem să ne uităm în altă parte. Iar atunci când chiar avem la ce ne uita, nu suntem în stare să vedem. Ni s-a spus că nu ştim să privim cerul sau să vedem soarele din spatele norilor. Că nu ştim să ne bucurăm chiar şi atunci când viaţa nu respectă planurile la care visam. Sau că nu ştim să găsim soluţii atunci când pare că nu mai e nicio şansă. Dragii mei, am mai avut cu toţii momente de îndoială. Dar până la urmă am găsim înţelepciunea de a alege drumul cel bun. Suntem responsabili şi ne respectăm unii pe ceilalţi”, este mesajul transmis, în clip, prin vocea actorului Victor Rebengiuc.

Videoclipul este un proiect al companiei de curierat DPD România care face astfel apel la responsabilitate şi îşi exprimă susţinerea pentru campania de vaccinare împotriva Covid-19.

Compania DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, şi este activă pe piaţa locală din 2020, după preluarea Pegasus Courier. Compania de curierat are peste 1.800 de angajaţi (inclusiv francizele) şi peste 15 milioane de colete livrate.

„Am fost în prima linie încă de la începutul pandemiei. Şi am înţeles cât de important este să fim cu toţii responsabili, să avem grijă şi respect unii pentru ceilalţi. Alegem Drumul Responsabilităţii şi susţinem campania de vaccinare, pentru a ne întoarce cât mai curând la normalitatea noastră simplă”, a transmis într-un comunicat Elena Andrei, director marketing DPD România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.