Salvamontiştii din Argeş aflaţi în patrulare au filmat şi postat luni, pe Facebook, un grup de persoane care au urcat pe munte ascultând manele la maximum, dar şi un turist care a urcat pe munte cu trolerul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ne gândeam să ridiculizăm momentele, dar... no comment. Să nu vă miraţi când auziţi povestite situaţii penibile, care au sfârşit urât”, au comentat salvatorii montani pe reţeaua de socializare.
Cele două filme realizate pe munte au fost postate luni după amiază pe Facebook pe pagina de socializare a Salvamont Argeş.
În una dintre înregistrări apare un bărbat care a urcat pe munte cu un troler, salvamontiştii explicând că „Domnul cu trolerul a plecat de la Bâlea Lac spre Moldoveanu, aşa cum îl vedeţi, ca la aeroport!”.
 

În a doua filmare se vede un grup de patru persoane care au urcat pe munte având asupra lor o boxă de mari dimensiuni, din care se aud manele la maximum, iar pe post de bagaj  au la ei o sacoşă din rafie. Salvatorii scriu că cei patru au fost filmaţi în zona Budurii Văii Rele, „cu gânduri mari...”.
„Ne gândeam să ridiculizăm momentele, dar... no comment. Să nu vă miraţi când auziţi povestite situaţii penibile, care au sfârşit urât” mai scriu salvamontiştii.
Imaginile postate au fost comentate de zeci de utilizatori ai reţelei de socializare. 
„Maneaua se aude altfel din vârf de munte” scrie un internaut, în timp ce altul întreabă dacă situaţiile filmate sunt reale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.