Două localităţi din judeţul Galaţi erau nealimentate cu energie electrică joi, la ora 08.00, arată datele distribuitorilor de energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în judeţul Galaţi, erau nealimentate cu energie electrică localitatăţile Cavadineşti şi Bereşti Meria (opt sate componente: Rugineni, Găneşti, Comanesti, Prodăneşti, Puricani, Saseni, Aldeşti, Sipote), informează Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord.

Compania arată că, din cauza vântului puternic, în noaptea de miercuri spre joi, s-au produs avarii la instalaţiile societăţii.

“Asigurăm toţi utilizatorii reţelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiţii normale, conform schemei de funcţionare”, adaugă aceştia.

În ceea ce priveşte situaţia din aria de activitate a E-Distribuţie Dobrogea, miercuri noaptea, în jurul orei 23:00, s-au realimentat şi cele 48 de gospodării din localitatea Viroaga odată ce s-a putut ajunge pe câmp cu un utilaj cu şenile la defectul din reţeaua de medie tensiune pentru a fi remediat.

Din cauză că unele drumuri sunt încă blocate, într-o serie de comune încă se înregistrează deranjamente individuale sau colective.

„De exemplu, drumul Ciocârlia de Sus şi Lanurile este blocat de nămeţi şi nu se poate ajunge către localitaţile Moviliţa şi Toprasar, unde avem anunţate deranjamente şi echipele de intervenţii nu pot ajunge”, menţionează societatea.

În municipiul Constanţa se înregistrează deranjamente individuale şi colective, în timp ce în judeţele Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa sunt alimentate toate localităţile, dar se înregistrează deranjamente individuale şi colective generate de condiţiile meteopentru remedierea cărora se intervine”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.