Un număr de 110 persoane care au avut probleme din cauza viscolului, printre acestea aflându-se şi cetăţeni din Republica Moldova şi Ucraina, au fost salvate de către autorităţile din oraşul constănţean Ovidiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Primăriei Ovidiu din judeţul Constanţa arată într-un comunicat că, vineri dimineaţă, autorităţile locale au intervenit pentru salvarea a 20 de persoane aflate în tranzit prin oraş, care rămăseseră blocate la un han.

De asemenea, pe Autostrada A4, în apropierea oraşului, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autovehicule. În urma impactului nu s-au înregistrat persoane rănite. Printre cei implicaţi în accident s-a aflat şi o familie de ucrainieni. Cei doi adulţi şi un copil au fost cazaţi în localitate.

Autorităţile au intervenit şi în cazul a 30 de navetişti rămaşi înzăpeziţi în zona limitrofă a oraşului, precum şi pentru a oferi ajutor unui număr de 40 de persoane din Republica Moldova, aflate într-un autocar.

Totodată, pompierii au salvat un paznic rămas înzăpezit timp de 20 de ore pe autostrada A4, la kilometrul 5, acesta solicitând ajutor la 112.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.