CNAIR anunţă, vineri, că lucrările de reparaţii şi înlocuire rosturi de dilataţie pe DN 1, pasaj IKEA, sunt aproape de finalizare, iar până duminică va fi turnată ultima cantitate de beton. Ulterior, vor fi ridicate restricţiile de circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările de reparaţii şi înlocuire rosturi de dilataţie pe DN 1, pasaj IKEA, aproape de finalizare! Constructorul este mobilizat şi lucrează pe banda mediană (banda2), urmând ca până duminică, 22 mai, să fie turnată ultima cantitate de beton iar după întărirea acestuia, să fie ridicate toate restricţiile de circulaţie instituite pe perioada lucrărilor”, a transmis, vineri, CNAIR, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că, în 8 aprilie, au fost finalizate lucrările la rosturile de dilatatie pe calea 1, banda 1 si banda 3, acestea fiind redate circulatiei rutiere. 

”În prezent, traficul rutier este restricţionat pe banda 3 de circulaţie a DN 1, km 8+530 – km 9+235, sensul de deplasare Bucureşti – Ploieşti, precum şi parţial pe banda 2 de circulaţie cu asigurarea în permanenţă a unui spaţiu cu lăţimea de 5.50 m care se vor delimita (cu balize direcţionale la limita exterioară şi marcaje rutiere temporare) două benzi de circulaţie 2x2.75 m”, a mai transmis compania.  

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.